Student Engage Technologies
Vad vi gör
Student Engage Technologies siktar mot att utveckla programvara för studenter och elevkårer i Sverige. Vi arbetar för simplicitet och effektivitet, så att elevkårer behöver spendera så lite resurser som möjligt. Vår första produkt är en digitaliserad version av det klassiska spelet Killergame, Catchergames. Catchergames är en växande trend som intresserar allt fler elevkårer i Sverige och vi arbetar för att göra spelet så enkelt och användarvänligt som möjligt.
Du kan kontakta oss via support@catchergames.com
Följ vårt instagramkonto @catchergames_com
Teamet
Student Engage Technologies grundades av Erik Enger Karlson och Sebastian Thunman. Erik deltog till stor del i utvecklandet av Catchergames på Viktor Rydberg Gymnasium Odenplan läsåret 2016/2017. Han bestämde sig under sitt andra gymnasieår att skapa ett nytt, bättre Catchergamessystem för att sälja till andra elevkårer tillsammans med Sebastian. Tillsammans började de planera kring företagets framtid och visioner. De byggde upp företaget och föreberedde dess första produkt; Catchergames.
Erik Enger Karlson
Erik har tidigare erfarenheter av programmering från flera olika håll. Han är en av huvudprogrammerarna i elevkåren på VRG Odenplan och har även arbetat med andra projekt och företag. Erik ansvarar mycket för backend/serverdelen av Catchergames och har även arbetat på en del frontend och design.
Erik går att kontakta via erik.engerkarlson@catchergames.com
Sebastian Thunman
Sebastian har tagit mycket initiativ i beslutandeprocessen gällande Catchergamesspelets funktioner och generella image. Han ansvarar för frontend och design av Catchergames och har skrivit materialet och informationen som finns tillgänglig på hemsidan. Han har även mycket ansvar över marknadsföring och marknadsstrategier.
Sebastian går att kontakta via sebastian.thunman@catchergames.com